Gratis 1:1 session

Du kan få 30 minutter på telefonen helt gratis med mig.

Vi kan fx få afstemt, om jeg er den rette for dig – så følelsen i hjertet er rent.

Du kan stille mig alle dine spørgsmål, og jeg skal gøre mit yderste for at svare så fyldestgørende på så mange af dem, som jeg overhovedet kan.

Vær opmærksom på, at sessionerne kun er til dig, der er 100% committet til at høre min vinkel på din opgave. Lad os ikke spilde tiden.

.

Du skriver dig automatisk op til mit nyhedsbrev, når du tilmelder dig her, men jeg lover, at du lynhurtigt kan afmelde dig igen, hvis mine mails ikke giver dig værdi!

En gratis 1:1 session giver dig masser at arbejde med + en gratis 1:1 session giver dig muligheden for at mærke efter, om jeg skal hjælpe dig videre på din vej.

En gratis 1:1 session er helt uden efterfølgende forpligtelser og varer 30 minutter.

Sådan foregår det

Du modtager et spørgeskema fra mig, når du tilmelder dig her.

Derefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi mødes på telefonen. Alle gratis 1:1 sessioner foregår uden guidens på computeren.

Til mødet arbejder vi struktureret og effektivt hen imod en plan for, at du komme videre i dit liv og/eller din forretning her og nu.

Hvem guider dig på sessionen

Du bliver guidet af Chiara Sofia, som har over 12 års erfaring med selvstændig virksomhed, og snart 5 års erfaring med online virksomhed.

Jeg arbejder ud fra mit hjerte, min viden og min erfaring. Jeg er super effektiv og meget konkret, men jeg bruger også min intuition, og jeg lærer også dig at bruge, lytte til og følge din intuition.

Jeg arbejder ud over dette også som coach og mentor – du kan læse mere om den del her, og jeg kender den branches spidsfindigheder og særheder, derfor ved jeg også, hvad der er fordele og ulemper online for “sådan nogle” som os.

Jeg har selv skabt og deltaget i skabelsen 4 forskellige virksomheder, og jeg hjælper dagligt flere online nybegyndere på rette vej.

Derudover guider jeg dig, som ikke ved, hvilken retning dit liv skal tage – eller som i virkeligheden er bange for svaret…

Din investering

Denne 30 minutters 1:1 session koster dig ikke en krone!